Veure tots els debats

Com hauria de ser la gestió del futur equipament?

Quin rol creus que hauria de tenir l'Ajuntament i la ciutadania en la gestió del futur equipament?

Respon

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
E
g
B
Y
L
M
Inseriu-lo sense espais

5 respostes

Crec que la gestió d´un espai

Crec que la gestió d´un espai compartit ha de tenir representacions de tots aquells sectors que hi participen de forma activa i regular. Considero que l´Ajuntament s´ha d´encarregar de mantenir la viabilitat d´un espai en condicions òptimes i segures perqué es puguin dur a terme les activitats que es proposin i que siguin d´interés d´un grup de ciutadans que intenta donar resposta a una inquietud o necessitat d´un determinat col.lectiu de Santboians i Santboianes

Gestió + forma jurídica

Crec que la forma jurídica que més s'escauria seria el d'una associació, per tant la gestió hauria de ser oberta a la participació de tothom, però clarament definida i amb una proposta sotmesa a concens i aprovada amb un programa anual. L'Ajuntament hauria de ser garant i avalador del programa de l'entitat podent prendre part en les propostes com qualsevol altra entitat que s'hi vulgui implicar. La vocació de l'Ateneu hauria de ser, al meu entendre, la promoció cultural, la formació i la participació.

Gestió en format d'Associació

Un Ateneu ha de ser gent del poble treballant per el poble. Per tant hauria d'estar gestionat per les entitats culturals del poble en forma d'Associació amb la supervisió de l'Ajuntament. Mai una gestió privada que prioritzi guanyar diners a tota costa, donant un mal servei al final.