Veure tots els debats

Quins usos trobeu a faltar als equipaments de Sant Boi?

Quines coses us agradaria fer i trobeu a faltar un espai per dur-les a terme?

Respon

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2
Z
y
V
m
U
Inseriu-lo sense espais

18 respostes

Ús cultural, sobretot

Ús cultural, sobretot especialitzat en música. A la recerca de nous models, ja que el que ha funcionat abans no funcionarà ara.

que sigui útil, senzill, i

que sigui útil, senzill, i adaptat a les necessitats de Sant Boi.

Està claríssim el que es

Està claríssim el que es necessita. Moltes coses. Per exemple, senzillament, un lloc on puguin jugar els nens. Seguir amb les activitats musicals sense molestar als veïns. Per a això, fa falta entre uns altres d'un espai interior aïllat.

Cal un espai on es pugui

Cal un espai on es pugui desenvolupar el potencial musical que hi ha a Sant Boi, i la passió per la música que s'hi respira. Un espai per a nens i nenes, ja que al Casc Antic no n'hi ha. També un espai obert on poder tirar endavant les iniciatives de la gent, dels joves, dels artistes, dels col·lectius i entitats de manera independent. I tantes més coses: cinema en versió original, arts escèniques, espais per assajar, per reunir-se...

Penso que els usos de l'

Penso que els usos de l' Ateneu han de tenir per sobre de tot un sentit comunitari, on la ciutadania convisqui, i no tan sols això sino que aquesta pugui sentir-se orgullosa d'allò que passa allà dins. Volem joves que admirin i gaudeixin d'uns jardins preciosos , que un grup de jubilats cuida amb amor i entrega. A la vegada volem avis contents de veure que els seus joves s'impliquen en diferents projectes tan culturals com socials, avis que vegin que ni de bon tros està tot perdut... També volem espais per la canalla i les seves famílies, un punt de trobada per aquestes i un oasis pels nens i nenes que al casc antic s ofeguen entre cotxes i cartells de "prohibit jugar a pilota". L'Ateneu sempre ha sigut de tots i totes...com ja venim dient fa uns anyets...re-construir l'esperit de l'Ateneu és cosa de tots!

Pla d'usos? Una altra vegada?

Per què no es comença a treballar sobre el Pla d'usos que es va fer en un anterior procés participatiu? http://www.santboi.cat/fotos/participa/CONCLUSIONS%20COMISSI%D3%20CIUTADANA%20ATENEU%20SANTBOI%C0.pdf Perquè tornem a començar? El potser el que tocaria ara seria exigir que es complissin els punts acordats en aquell moment. Quina garantia tenim que el procés actual sigui vinculant? o es tornarà a repetir la mateixa història mentre va passant el temps i es permet que l'edifici es vagi degradant...

Hola Núria!

Hola Núria! Tens raó! I de fet és així, al primer taller es van exposar les conclusions i hem partit del que deia el document. El que passa que en aquest procés volem anar més enllà i parlar d'altres temes que no es van tocar en aquell moment: intervenció dels espais, gestió,.. A més d'obrir-lo a tothom qui vulgui dir-hi la seva. He afegit el PDF de les conclusions a l'apartat "Documents"! Hi ha un compromís del govern actual que el procés és vinculant.

Usos

Un teatre en condicions

Seria un bon espai per

Seria un bon espai per activitats musicals, sala de concerts ben insonoritzada i aprofitar el jardins a l’estiu per aquestes activitats, vist el bon acolliment que ha tingut en aquesta festa major 2014 per els joves, ja que aquest col•lectiu des de el tancament de la sala de ball “el Cel” i d’altres, tenen poca varietat d’activitats al poble, fet que fa que marxin fora de Sant Boi. I sense oblidar-nos del teatre i la resta d’instal•lacions

Seria bo...

Seria un bon espai per activitats musicals, sala de concerts ben insonoritzada i aprofitar el jardins a l’estiu per aquestes activitats, vist el bon acolliment que ha tingut en aquesta festa major 2014 per els joves, ja que aquest col•lectiu des de el tancament de la sala de ball “el Cel” i d’altres, tenen poca varietat d’activitats al poble, fet que fa que marxin fora de Sant Boi. I sense oblidar-nos del teatre i la resta d’instal•lacions

Usos de L´Ateneu

Potse r per que jo hi havia anat de petita al teatre , fora bó que tingués aquest ús un nou teatre aprofitant el escenari la platea el galliner .una petita bilbioteca tampoc estaria malament ja per aquesta zona no hi ha cap . Aixó si que els jardin serveixin per els concerts que sempre s´ha fet alla. .A veure si torna el Ateneu tan brillant com sempre ha sigut.

Ateneu com a referent cultural

L’Ateneu ha de ser un referent cultural de la ciutat. Referent tant dins com fora de la ciutat. Com a epicentre cultural hauria d’albergar una sala multifuncions. Com una mena de Palau Sant Jordi en petit. L’objectiu ha de ser que pugui donar cabuda a espectacles culturals de tota mena: espectacles teatrals, concerts (com a seu principal de l’Altaveu per exemple), esdeveniments esportius importants, pista de gel al hivern... Aquest ha de ser el focus d’actuació principal, però també ha de ser un lloc on convisquin els diferents grups en convivència. Ha de donar cabuda a activitats des de la infantessa fins a la gent gran i per què no que tots plegats convisquem. També em sembla una bona idea apropar emprenedors amb clients potencials. Generar espais d’intercanvi, es a dir: que un determinat professional pugui fer us d’un espai durant un determinat període de temps a canvi de comprometre’s a fer arribar el servei a un preu molt assequible. Així el professional pot adquirir una cartera de clients a l’hora que els santboians ens podem aprofitar d’ofertes. Espais petits on professionals del sector serveis (perruquers, cuiners,...); professionals sanitaris (podòlegs, fisioterapeutes,...) o professionals de qualsevol altre indole pugui oferir el seu servei a un cost acotat. Per exemple, durant un any el restaurant de l’Ateneu el porti algú sense pagar lloguers, però a canvi faci menús a un cost molt baix. Passat un any que tothom sàpiga que aquell cuiner que portava l’Ateneu ha obert un restaurant a tal carrer i que el restaurant de l’Ateneu l’agafi algú altre. Així fem arribar ofertes al poble i donem l’oportunitat a gent del poble a fer-se un nom i guanyar públic. Aquestes son algunes de les idees que se’m passen pel cap. Desitjo que siguin d’ajuda.

altres usos als equipaments

Podria haber una concesion de un bar que tuviera bolera , dardos , billar y futbolin . También intentar mantener una pista de baile de verano .

jocs i activitats d´aigua

Es podria organitzar a l´estiu jocs organitzats per entitats com esplais pels nens . Es poden fer coses com estirada de corda , competicions entre equips de nens , on es puguin mullar . Una cosa semblant a com es fa al Barrejant , pero enfocada als nens .

Parc infantil i respecte pels veïns

Trobo que seria bo aprofitar part de l'espai per a emplaçar-hi un parc/jardí on nens i nenes puguin gaudir de l'espai públic de la ciutat. Actualment, prop de la zona de l'ajuntament, no hi ha pràcticament parcs o espais on la canalla pugui jugar amb gronxadors, pilota, etc. També seria d'agrair que es tingués en compte l'impacte als veïns, especialment de les activitats a l'aire lliure (actualment els veïns pateixen, sobretot a l'estiu, de les molèsties derivades de moltes actuacions musicals als jardins). Si això no es dóna, tard o d'hora la convivència entre aquests i els usos de l'Ateneu es podria veure afectada i, per tant, també les activitats que s'hi desenvolupin.

bonas nou ateneu

Que tal??? Ai si els avis del passat miresin aixo segur que li agradava...jo volia comentar si heu pensat en el circ com una eina de insercio i de reavilitacio del espai. Hi ha molta gent fent circ i pocs espais. Per altra banda m' agradaria saber quinas son las dates de toma de decisio per par de l' ayuntamiento miento miento.mil gracies. L' ateneu es queda al poble