Defint la gestió de l'Ateneu Santboià

Un cop validades les conclusions del procés participatiu i per a poder seguir treballant en la rehabilitació i construcció del Nou Ateneu, cal centrar-nos en 2 eixos: per una banda volem definir quina i com serà la gestió de l'Ateneu i paral·lelament, i mitjançant càpsules participatives concretes, es seguirà treballant per a definir què i com cal fer per aconseguir la recuperació de l'espai.

Dissabte 7 de març, vam trobar-nos a les 10.30 a la Terrasseta de l'Ateneu Santboià per començar a pensar en l'organigrama què podem crear per tirar endavant el projecte.

A partir del taller de gestió que es va realitzar amb el procés participatiu i tenint en compte la realitat actual de l'espai: els recursos humans i materials amb els que comptem, els fronts oberts que es deriven tant del dia a dia fent activitat a l'Ateneu i dels objectius de rehabilitar l'espai i d'aconseguir un conveni de cessió... Es va començar a construir una proposta d'organigrama realista, concret en finalitats i marcant clarament les prioritats en les que centrar-nos.

Per a seguir treballant, validar propostes i començar a crear grups de treballs concrets, ens tornem a trobar dissabte 28 a les 11h a la Terrasseta i comptem amb tots i totes vosaltres...I és que després de pensar una mica, podrem gaudir d'un vermut musical, dinar popular i moltes coses més!

Temes a tractar durant la sessió del 28

-Resum i valiadació feina realitzada durant la sessió del dia 7

-Definint la visió, la missió i els valors del Nou Ateneu

-Propostes per visualitzar-nos i obrir més el projecte de l'Ateneu a Sant Boi.

-Definició i creació grups de treball: estatuts, conveni de cessió, redacció del projecte, normativa interna...

Ateneu Santboià